manamago-20_Mesa de trabajo 1.png
Qui sóc

Darrere de manamago s'amaga la Laura Barrera. Sóc optimista, inquieta, volàtil i orientada al futur. M'agrada mirar endavant i imaginar coses què ningú no hagi pensat. El meu anhel és el de construir un món millor. Sóc una romàntica-perfeccionista que creu que la vida podria ser millor si totes i tots posem el nostre granet de sorra.

Experiència

La meva experiència professional comença el gener de 1997 a Espai Gràfic, un estudi de disseny gràfic a Sta. Perpètua de Mogoda. Havia acabat els estudis de Fotografia a EMAV Barcelona i tot just havia començat un curs de disseny gràfic. De seguida em vaig adonar que l'aprenentatge estava a la feina amb els problemes i els reptes reals. Així que es podria dir que vaig anar aprenent i estimant la professió a mesura que creixia i ensopegava amb ella. 

El 2004 la meva ment inquieta i inconformista em va portar a Figueres al departament intern de disseny d'una empresa però de seguida vaig veure que les meves possibilitats de crèixer com a professional i persona eren reduïdes allà. Així que el 2005 vaig començar a treballar a un estudi de disseny a Figueres. El 2006 vaig poder fer un dels meus somnis realitat i amb dos socis més vàrem montar el nostre estudi de disseny i comunicació a Girona, Safareig Creatiu. Aquesta experiència conjunta i intensa va durar 7 anys i el 2013 em vaig establir com a autònoma. 

Inquietuds

El meu sentit d'utilitat i vàlua deriva principalment de la sensació de poder contribuir en benefici de la humanitat i la societat. Hi ha poc en la meva vida que, d'alguna manera, no estigui impregnat dels meus ideals. Per tant la feina ha de ser una eina o un mitjà més que m'acosti a aquest objectiu.